KARAMELLER MED APPELSIN OG VALNØD
TIL 20 STK
Hæld sukkeret på en pande, og lad det smelte, til det er helt flydende og begynder at blive gyldent. Hak valnøddekernerne meget groft. Fjern panden fra varmen, og kom valnødderne i karamelmassen. Tilsæt derefter den fintrevne appelsinskal, og rør det ud i karamelmassen.
Hæld derefter hele molevitten ud på bagepapir, og lad det stivne og blive helt koldt. Bræk derefter chokoladen i stykker, og smelt den over et vandbad.
Knæk karamellen i passende stykker, og dyp dem hurtigt i chokoladen, eller brug den smeltede chokolade til at lave mønstre over karamellen med.
Læg stykkerne på bagepapiret og stil dem koldt. Når chokoladen er stivnet, kan du nyde karamellerne.
Vidste du at...
Når du vælger økologiske varer, sparer du dig selv og naturen for rester af pesticider.
INGREDIENSER
250 g lys økologisk rørsukker
50 g økologiske valnøddekerner
Fintrevet skal fra 2 økologiske appelsiner
100 g mørk økologisk chokolade, min 70%