
ØKOLOGISK BØNNE BURRITO
TIL 4 PERSONER
Hak løgene fint, og svits dem i en gryde med olie ved middelvarme. Tilsæt krydderier, og rist af i 1-2 min. Tilsæt hakkede tomater og chokolade.
Dræn kidneybønnerne, og tilsæt dem. Smag til med salt, sukker og evt. chili.
Lad retten simre i 20-30 min. uden låg. Husk at røre i gryden.
Snit spidskål og persille fint, og anret i skåle. Pres citronsaft ud over persillen.
Put creme fraiche i skål og varm tortillas.
Anret burritos ved bordet. Velbekomme.
Hvis bønnesovsen er for flydende, så lad den koge ekstra ind, eller lad den hvile lidt.
Opskrift og billede: Forbrugerrådet TÆNK.
INGREDIENSER
2 store øko løg
2 kartoner/dåser hakkede øko tomater
1 karton/dåse øko kidneybønner *
3 tsk. stødt øko spidskommen
3 tsk. stødt øko koriander
1 tsk. stødt øko kanel
50 g øko chokolade 70 %
Øko chili (valgfrit), salt og sukker
* eller ca. 120 g tørrede øko kidneybønner, som du selv udbløder.
Tilbehør
½-1 spidskål
2 dl creme fraiche
4-8 tortillas
1 bdt. persille
1 citron
Tilføj evt. andet grønt, hvis du har andre favoritter.