Bønne Burrito

ØKOLOGISK BØNNE BURRITO

Accepter venligst marketing cookies

TIL 4 PERSONER

Hak løgene fint, og svits dem i en gryde med olie ved middelvarme. Tilsæt krydderier, og rist af i 1-2 min. Tilsæt hakkede tomater og chokolade.

Dræn kidneybønnerne, og tilsæt dem. Smag til med salt, sukker og evt. chili.

Lad retten simre i 20-30 min. uden låg. Husk at røre i gryden.

Snit spidskål og persille fint, og anret i skåle. Pres citronsaft ud over persillen.

Put creme fraiche i skål og varm tortillas.

Anret burritos ved bordet. Velbekomme.

Hvis bønnesovsen er for flydende, så lad den koge ekstra ind, eller lad den hvile lidt.

Opskrift og billede: Forbrugerrådet TÆNK.

INGREDIENSER

2 store øko løg
2 kartoner/dåser hakkede øko tomater
1 karton/dåse øko kidneybønner *
3 tsk. stødt øko spidskommen
3 tsk. stødt øko koriander
1 tsk. stødt øko kanel
50 g øko chokolade 70 %
Øko chili (valgfrit), salt og sukker

* eller ca. 120 g tørrede øko kidneybønner, som du selv udbløder.

Tilbehør

½-1 spidskål
2 dl creme fraiche
4-8 tortillas
1 bdt. persille
1 citron

Tilføj evt. andet grønt, hvis du har andre favoritter.

Luk (Esc)