Blinis Redigeret

SALTEDE BLINIS MED ASPARGESSALAT OG LANDSKINKE

Accepter venligst marketing cookies

TIL 4 PERSONER

Blinis

Pisk mel, salt og bagepulver sammen. Del æggene og gem hviderne. Pisk æggeblommer og mælk i melblandingen og tilsæt til sidst olien. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Bag bliniene gyldne på en pande i lidt olie (brug gerne en blinispande hvis du har).

Topping

Knæk den nederste hårde del af aspargesene, skær dem i mindre stykker på skrå og kom dem i kogende vand i 10 sekunder. Nedkøl straks herefter aspargesstykkerne i koldt vand. Lad dem dryppe af i en si. Vend asparges med yoghurt og hakket dild samt salt og friskkværnet peber.

Server blinis med aspargessalat og god skinke.

Hvorfor vælge økologisk kød?

Økologiske malkekøer kommer ud på græs i sommerhalvåret.

INGREDIENSER

Blinis

150 g øko ølandshvedemel

1,5 dl øko sødmælk

1 øko æg

1 knivspids salt

1 knivspids bagepulver

2 spsk øko olie

Øko olie til stegning

Topping

4 grønne øko asparges

2 store spsk øko yoghurt, naturel

lille bundt øko dild

Salt og peber

4 skiver god økologisk landskinke

Luk (Esc)