SALTEDE BLINIS MED ASPARGESSALAT OG LANDSKINKE
TIL 4 PERSONER
Blinis
Pisk mel, salt og bagepulver sammen. Del æggene og gem hviderne. Pisk æggeblommer og mælk i melblandingen og tilsæt til sidst olien. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Bag bliniene gyldne på en pande i lidt olie (brug gerne en blinispande hvis du har).
Topping
Knæk den nederste hårde del af aspargesene, skær dem i mindre stykker på skrå og kom dem i kogende vand i 10 sekunder. Nedkøl straks herefter aspargesstykkerne i koldt vand. Lad dem dryppe af i en si. Vend asparges med yoghurt og hakket dild samt salt og friskkværnet peber.
Server blinis med aspargessalat og god skinke.
Hvorfor vælge økologisk kød?
Økologiske malkekøer kommer ud på græs i sommerhalvåret.
INGREDIENSER
Blinis
150 g øko ølandshvedemel
1,5 dl øko sødmælk
1 øko æg
1 knivspids salt
1 knivspids bagepulver
2 spsk øko olie
Øko olie til stegning
Topping
4 grønne øko asparges
2 store spsk øko yoghurt, naturel
lille bundt øko dild
Salt og peber
4 skiver god økologisk landskinke