YMER MED GRILLEDE PÆRER
TIL 4 PERSONER
Skræl pærerne og halvér dem. Fjern stilke og kærnehus. Varm en grillpande, uden fedtstof, godt op og grill pærerne på begge sider til de tager farve.
Tag pærerne af og vend dem i sukker mens de stadig er varme.
Læg de varme pærer i en beholder med låg og lad dem hvile i sukkeret i 10 minutter. Varmen fra pærerne vil opløse lidt af sukkeret og lave en slags marinade. Skær pærerne i mindre stykker og opbevar dem i lagen indtil de skal bruges.
Rør honning, hakket mynte og citronsaft sammen.
Hæld ymer i fine glas og top den med grillet pære og dryp mynte-honningen over.
Tip
Prøv at skifte pærer ud med æbler eller blommer.
Vidste du at...
Økologiske malkekøer kommer ud på græs i sommerhalvåret.
INGREDIENSER
2 øko pærer
5 dl øko ymer
2 spsk øko sukker
4 spsk flydende øko honning 1 kvist øko mynte
Saft fra 1⁄2 øko citron