ØKOLOGISKE SVINEKOTELETTER I KARRY
TIL 4 PERSONER
Kom risene i en gryde og kog dem efter anvisningen på pakken. Tænd ovnen på 200 grader.
Varm olie op på en pande eller grillpande og svits kotelet- terne på begge sider. Krydr med karry, salt og peber.
Hæld kokosmælk i et ildfast fad og læg æbler, løg og bønner deri. Fordel koteletterne ovenpå og bag det i ovnen i ca. 10-15 minutter.
Server de gennemstegte koteletter med ris og masser af frisk timian.
Du kan “spice” dine ris op ved at komme krydderier i gryden under kogning, fx. gurkemeje, limeblade, karde- mommekapsler eller citronskal.
Vidste du at...
Alle økologiske grise fødes i hytter på marken. Når de bliver større kommer de typisk ind i en stald, men de har stadig adgang til det fri.
Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening.
INGREDIENSER
4 øko svinekoteletter
2 tsk øko karry
Salt og peber
2 dl øko kokosmælk (eller øko fløde)
2 øko æbler, i tynde skiver
2 øko rødløg, finthakkede
250 g øko grønne bønner
Øko olie til stegning
Tilbehør
275 g øko basmatiris
Pynt
Frisk øko timian