ØKOLOGISKE BRAISEREDE OKSEHALER I ÅBEN RAVIOLI
Kog lasagnepladerne i rigeligt vand til de er al dente. Hæld vandet fra, tilsæt 1 spsk. olivenolie og hold pladerne varme.
Knæk bunden af aspargesene, kog dem møre i 2-3 min. og hold dem varme.
Hak oksehalekød og grøntsager groft og varm det op i fonden. Vend smør i og smag til med salt og peber. Vend edamame-bønnerne deri.
Læg de varme lasagneplader på 4 tallerkener og fordel kød og asparges derpå. Riv parmesan henover, fold lasagnepladerne let sammen og server.
Vidste du at...
Når du vælger økologisk oksekød, kan du være sikker på, at kvæget har været ude under åben himmel.
Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening.
INGREDIENSER
400 g øko braiseret oksehalekød
200 g øko grøntsager fra braiseringen
2 dl øko braiseringsfond
2 spsk. øko smør
4 øko lasagneplader
12 øko grønne asparges
200 g øko edamame-bønner
50 g øko parmesan
Salt
Sort peber