ØKOLOGISK TOMATSUPPE MED CHORIZO
TIL 4 PERSONER
Suppe
Skær løg, gulerødder og selleri i grove skiver og hak hvidløget fint. Varm olien op i en gryde, og kom grøntsagerne i under omrøring. De må ikke tage farve.
Skær tomaterne i kvarte, og kom dem i gryden sammen med timian. Kog det hele godt igennem og tilsæt vand og bouillon. Lad det simre i ca. 10 min.
Tilbehør
Skær pølsen i små tern og rist ternene på en tør pande til de er sprøde. Blend suppen grundigt med en stavblender, smag til og anret i dybe tallerkner med en god skefuld cremefraiche i midten og et drys ristet chorizotern. Server suppen med groft brød.
Vidste du at...
Når du vælger økologiske varer, sparer du dig selv og familien for rester af pesticider.
Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening.
INGREDIENSER
Suppe
2 fed øko hvidløg
2 store øko løg
2 store øko gulerødder
¼ øko knoldselleri (kan undlades)
2 spsk. øko olivenolie
10 store øko tomater
6 stilke frisk øko timian
½ liter vand
1 tsk. øko grøntsagsbouillon
Tilbehør
100 g øko chorizo pølse med jalapeño
Øko creme fraiche
Øko groft brød