ØKOLOGISK ONE-POT-PASTA MED OKSEKØD
TIL 4 PERSONER
Varm olien op i en stor pande eller gryde, der kan komme låg på. Kom løg, hvidløg, selleri og gulerod i og svits i 2-3 minutter. Tilsæt oregano, rosmarin og hakket kød, og svits yderligere i 3-4 minutter, indtil kødet har fået farve. Hæld tomater, vand og balsamico i panden, og lad retten simre i ca. 15 minutter.
Tilsæt herefter pasta, læg låg på, og lad retten simre i ca. 10-12 minutter, eller indtil pastaen er kogt. Smag til med salt og peber.
Top retten med masser af revet parmesan og frisk basilikum. Servér med groft brød til.
Vidste du at...
Med økologisk oksekød, kan du være sikker på, at kvæget har været ude under åben himmel
INGREDIENSER
2 spsk øko olivenolie
2 øko løg, finthakket
4 fed øko hvidløg, finthakket
4 stængler øko bladselleri i tynde skiver
2 store øko gulerødder i tern
2 tsk tørret øko oregano
1 tsk tørret øko rosmarin
400 g hakket øko oksekød
75 g grofthakkede øko hasselnødder
2 ds hakkede øko tomater
1 dl vand
1 tsk øko balsamicoeddike
350 g øko pasta salt og peber
Topping
Øko parmesan
Øko frisk basilikum