8 Rulleroller Tortillas Frit

ØKOLOGISKE TORTILLAWRAPS MED KYLLING

TIL 8 STK.

Tortilladej

1. Kom æg, majsmel, fuldkornsrismel, olie og vand i en skål og pisk det hele sammen til en jævn dej.

2. Varm 2 tsk. olie op på panden pr. tortilla. Hæld 1 dl dej på panden. Bag tortillaerne et par minutter på hver side.

Krydret kyllingefyld

1. Skær kyllingefileterne i strimler. Pres hvidløgene og bland dem med kødet sammen med oregano, spidskommen, salt og peber.

2. Hak løgene. Skær peberfrugterne i kvarte og derefter i ½ cm tykke skiver.

3. Varm 1 spsk. olie op på en stor pande og brun kyllingen på alle sider. Læg kødet på en tallerken.

4. Kom 1 spsk. olie på panden og steg løg og peberfrugter i 10 minutter under omrøring. Bland grøntsagerne med kyllingen på panden og varm det hele godt igennem.

5. Skyl og tør salaten og skær den i brede strimler.

6. Kom salat og kyllingfyld i tortillaerne og server med det samme.

En opskrift fra bagehæftet Bare bag

Vidste du at...

Den økologiske kylling har fået masser af motion og derfor har den en bedre muskelsætning. Det betyder, at den har en anden struktur i kødet, og at den skal steges lidt længere ved lavere temperatur.

Må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Økologisk Landsforening.

INGREDIENSER

Tortilladej

4 æg
100 g øko majsmel
60 g øko fuldkornsrismel
¼ tsk salt3 spsk øko olivenolie
4 dl vand
øko olivenolie til stegning

Krydret kyllingefyld

500 g øko kyllingefilet
2 fed øko hvidløg
2 tsk tørret øko oregano
2 tsk stødt øko spidskommen
1 tsk salt
øko peber
2 øko løg
2 røde øko snackpeberfrugter
2 spsk øko olivenolie
1 øko salathoved

Luk (Esc)