Når du spiser økologisk, sparer du dig selv og din familie for rester af pesticider i maden. Økologiske fødevarer er ikke sprøjtet med syntetiske pesticider, som bliver brugt til at dræbe ukrudt, skadedyr og svampesygdomme. Det skyldes bl.a., at økologien arbejder ud fra et forsigtighedsprincip, da ingen ved med sikkerhed, hvordan pesticider påvirker vores sundhed.
Når du køber økologisk mad, er du med til at skabe bedre dyrevelfærd, mere natur og passe godt på vores grundvand. Økologisk landbrug er derfor både til gavn for dig og for fremtidige generationer.
Gå på opdagelse i vores store opskriftsunivers og få inspiration til nye retter, kager, desserter og andre økologiske lækkerier.


MORGENMAD OG BRUNCH
Her kan du finde mange forskellige opskrifter, fra brød til tilbehør og ideer til et lækkert morgen, brunch eller frokost bord

BRØD
Masser af opskrifter og inspiration til økologisk bagværk og måske et lille twist




SNACKS
Find masser af opskrifter og inspiration til lækre økologiske snacks og tilbehør både til den søde og salte tand.

MADPAKKER
Inspirations opskrifter til en ny velsmagende madpakke for store og små


OPSKRIFTER MED ØKOLOGISK OKSEKØD AF LOUISA LORANG
Lav mad i alle afskygninger med økologisk oksekød og god samvittighed

OPSKRIFTER MED ET GRØNT TWIST AF LOUISA LORANG
Prøv de lækre grønne retter

SYLTNING
Syltning er et madhåndværk med dybe rødder i den danske madkultur. Helena Grayston, kaldet Syltedronningen, har udviklet massevis af smagfulde sylteopskrifter.



PLANTEBASEREDE RETTER
Få inspiration til smagfulde plantebaserede retter

HOVEDRETTER MED KØD
Her finder du et udvalg af delikate retter, der indeholder kød

ANNE HJERNØS OPSKRIFTER MED ØKOLOGISK GRISEKØD
Anne Hjernøes opskrifter med økologisk grisekød