ØKOLOGISK TOMATSALAT MED SORTE BØNNER
INGREDIENSER
1 dåse øko sorte bønner
1 øko agurk
4 øko tomater
1 øko rødløg
150 g øko salatost/feta
Evt. 1 håndfuld øko dild
Evt. 1 håndfuld øko oregano
VINAIGRETTE
2 tsk. øko dijonsennep
1 spsk. øko, flydende honning
3 spsk. øko hvidvinseddike
3 spsk. øko olivenolie
Salt og øko peber
ØKOLOGISK TOMATSALAT MED SORTE BØNNER
Opskrift af: Louisa Lorang
Til 4 personer
Rør en vinaigrette af sennep, honning, olivenolie, salt og peber.
Skyl bønnerne og afdryp dem. Skær agurk og tomater i mundrette stykker og snit løget i tynde skiver.
Anret agurk, tomat og bønner på et lille fad. Top med et helt stykke ost, eller bryd osten i mindre stykker. Kom evt. dild og oregano på og dryp med vinaigrette.
Servér straks.
Vælg økologi og spar dig selv, naturen og vores grundvand for sprøjtegifte.
Foto: Louisa Lorang
Kampagnen er støttet af Fonden for Plantebaserede Fødevarer