ØKOLOGISK TOMATSALAT MED SORTE BØNNER

INGREDIENSER

1 dåse øko sorte bønner
1 øko agurk
4 øko tomater
1 øko rødløg
150 g øko salatost/feta
Evt. 1 håndfuld øko dild
Evt. 1 håndfuld øko oregano

VINAIGRETTE
2 tsk. øko dijonsennep
1 spsk. øko, flydende honning
3 spsk. øko hvidvinseddike
3 spsk. øko olivenolie
Salt og øko peber

 

Opskrift af: Louisa Lorang

Til 4 personer

Rør en vinaigrette af sennep, honning, olivenolie, salt og peber.
Skyl bønnerne og afdryp dem. Skær agurk og tomater i mundrette stykker og snit løget i tynde skiver.

Anret agurk, tomat og bønner på et lille fad. Top med et helt stykke ost, eller bryd osten i mindre stykker. Kom evt. dild og oregano på og dryp med vinaigrette.

Servér straks.

Vælg økologi og spar dig selv, naturen og vores grundvand for sprøjtegifte.

Foto: Louisa Lorang

Kampagnen er støttet af Fonden for Plantebaserede Fødevarer