ØKOLOGISK SPIDSKÅLSSALAT

INGREDIENSER

75 g øko græskarkerner
1 lille øko spidskål
2 øko æbler

DRESSING
1 øko citron
1 spsk. øko, flydende honning
2 spsk. øko olivenolie
Salt

Opskrift af: Louisa Lorang

Til 4 personer

Rist græskarkernerne i 3-4 minutter på en tør, varm pande. Tag dem af panden og lad dem køle af.

Riv ca. 1 tsk. fintrevet skal af citronen. Pres saften af citronen (du skal bruge 3-4 spsk.) Rør citronsaft og skal med honning, olivenolie og salt.
Snit spidskål fint og skær æblerne i tern.

Vend begge dele med dressingen og smag til med salt.
Top med ristede græskarkerner og servér straks.

Vælg økologi og spar dig selv, naturen og vores grundvand for sprøjtegifte.

Foto: Louisa Lorang

Kampagnen er støttet af Fonden for Plantebaserede Fødevarer