ÆG I MILD SENNEPSSAUCE TOPPET MED KARSE
TIL 4 PERSONER
Kom æggene i kogende vand og kog dem i 7 min. og 20 sek. Tag æggene op af vandet og afkøl dem lidt i koldt vand. Pil æggene og sæt dem til side.
Varm smør og mel i en gryde under omrøring, så det samler sig. Tilsæt mælken lidt ad gangen under konstant piskning. Saucen skal være cremet som en persillesauce.
Smag til med sennep, revet citronskal og -saft og salt og peber.
Server de lune æg med en god skefuld sennepssauce, masser af frisk karse og godt brød til.
Vidste du at...
Farven på en økologisk æggeblomme er naturlig og kan variere hen over året. Om sommeren er den meget gul, fordi hønsene får masser af frisk græs at spise.
INGREDIENSER
4 store øko æg
3 dl øko sødmælk
1 spsk øko smør
1 spsk øko hvedemel
1 tsk øko dijonsennep
Skal og saft af en øko citron
Salt og peber
Øko karse