Wok Med Oksekoed Nudler Sproede Groentsager

ØKOLOGISK WOK MED OKSEKØD & SPRØDE GRØNTSAGER

TIL 4 PERSONER

Rengør alle grøntsagerne og skær dem ud i tynde strimler. Kog nudlerne i letsaltet vand efter anvisning på pakken.

Varm olie op i en wok eller en dyb pande. Svits kødet i ca. 2-3 minutter og tilsæt gulerødder og broccoli – steg det hele i ca. 3- 4 minutter. Rør ingredienserne til dressingen godt sammen. Tilsæt forårsløg, sukkerærter, de kogte nudler og dressingen til kødet og lad det varme med i yderligere 1 minut. Top med finthakket chili og peanuts. Server med både af lime.

Vidste du at...

Når du vælger økologisk oksekød, kan du være sikker på, at kvæget har været ude under åben himmel.

INGREDIENSER

3 gulerødder
½ broccoli
4 forårsløg
125 g sukkerærter
250 g oksekød i strimler
Olie til stegning
200 g nudler

Dressing

2 spsk sesamolie
2 spsk soja
10 g revet ingefær
1 fed hvidløg
1 tsk sukker

Luk (Esc)