Aeggewrap

ØKOLOGISK ÆGGEWRAP MED SPINAT OG LAKS

Accepter venligst marketing cookies

TIL 2 PERSONER

Pisk æg sammen med salt, peber og nigellafrø. Steg to pandekager af æggemassen i olie eller smør på en varm pande og vend dem undervejs.

Rør flødeost sammen med limeskal- og saft, dild, revet hvidløg, salt og peber. Smør flødeosten på de to wraps og fordel laks, spinat og evt. et drys af nigellafrø i æggewrapsene, rul dem sammen og server med det samme.

Vidste du at...

Farven på en økologisk æggeblomme er naturlig og kan variere hen over året. Om sommeren er den meget gul, fordi hønsene får masser af frisk græs at spise.

INGREDIENSER

Wraps

2 økologiske æg
Salt og peber
1 tsk økologiske nigellafrø
Økologisk olie eller smør til stegning

Fyld

75 g økologisk flødeost, neutral
Saft og skal fra 1 økologisk lime
1 tsk økologisk tørret dild
1 fed økologisk hvidløg
Salt og peber
75 g røget, økologisk laks
50 g økologisk babyspinat eller et mix af salatblade

Luk (Esc)