Bland mel, hørfrø, havsalt og bagepulver sammen i en skål. Slå æggene ud i en anden skål og pisk dem let sammen. Rør revet parmesan, revet squash, skinke i tern og hakkede soltørrede tomater i æggene. Vend de tørre ingredienser i og bland det hele godt sammen.

Fordel dejen i muffinsforme af papir. Top dem med græskarkerner og bag dem ved 175°C (varmluft) i ca. 25 minutter eller indtil de er gennembagte.

Opbevar på køl.

Tip

Du kan nemt fryse muffins og tage dem op efter behov.

Vidste du at...

Når du vælger økologiske varer, sparer du dine børn og naturen for rester af pesticider.

INGREDIENSER

80 g groft øko hvedemel
2 spsk øko hørfrø
1⁄2 tsk havsalt
1 tsk øko bagepulver
3 øko æg
30 g øko parmesan, revet
1⁄2 øko squash (ca. 140 g)
50 g øko skinke eller chorizopølse
8 soltørrede øko tomater
Øko græskarkerner til topping

Luk (Esc)