Crumbletaerte Med Rabarber

CRUMBLETÆRTE MED RABARBER & LAKRIDSCREME

TIL 4-6 PERSONER

Skær rabarberstilkene i små stykker og kom dem i et ildfast fad. Bland alle de øvrige ingredienser sammen i en skål indtil de har konsistens som en smuldredej.

Dejen skal blot være samlet og minde om store krummer i konsistens. Fordel dejen over rabarberne og bag tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 30-35 minutter eller indtil tærten er sprød og gylden.

Rør skyr sammen med fløde og smag til med lakridspulver. Server cremen til den lune rabarbercrumble.

Vidste du at...

Når du vælger økologiske varer, sparer du dine børn og naturen for rester af pesticider.

INGREDIENSER

Crumble

250 g rabarber
100 g smør
125 g sukker
50 g havregryn
50 g mandler, grofthakkede
80 g mandelmel
2 spsk kokosmel

Creme

3 dl skyr
1⁄2 dl fløde
1 tsk lakridspulver

Luk (Esc)