Økologi i sæson

På denne side finder du inspiration til økologi i sæson gennem artikler, tips og tricks, arrangementer og opskrifter. Vil du have mere økologi, kan du med fordel følge I LOVE ØKO på Facebook og Instagram.

4 tips til at mindske madspild

Inspirationskok og eventansvarlig Liselotte Kira Gregers Andersen har udviklet en lang række opskrifter, som inspirerer til anvendelse af de madvarer, der ofte ender i skraldespanden. Her er et lille udvalg af hendes tips:

Få tipsene her
Natur Og Biodiversitet

Besøg en økologisk gårdbutik

Har du og din familie lyst til en tur på landet for at handle økologiske varer? Så kan du her nemt finde en økologisk gård nær dig på vores kort over økologiske gårdbutikker i Danmark. Her finder du forskellige økologiske delikatesser fra økologiske gårde og producenter.

Find gårdbutik
Fagudvalg Gårdbutik

Spis Økologisk i sæson

I Økologisk Landsforening arbejder vi aktivt med det økologiske grundprincip: Spis frugt og grønt i sæson. Ud fra det princip spiser du friske og velsmagende grøntsager, der ofte er billigere og mindre klimabelastende. Se hvilke frugter og grøntsager der er i sæson i løbet af året på vores sæsonplakat. Download den her.

Download sæsonplakat
Saeson

Hjælp de vilde bier

Alle kan være med til at hjælpe bierne, og hver eneste blomst tæller. Læs hvorfor det er vigtigt, og hvordan du kan hjælpe.

Hjælp de vilde bier
Natur Og Biodiversitet

Jordens helte

Vidste du, at regnormene er vigtige, ihærdige og bæredygtige medarbejdere for landmanden, haveejeren, biodiversiteten og klimaet – ja for hele kloden? Derfor skal vi passe på regnormene og sikre gode livsbetingelser for dem.

Læs mere om jordens helte
03 Appetit

Fem bud på en spændende madpakke

Her får du fem opskrifter med inspiration til, hvordan du laver spændende og nærende madpakke med friske og smagfulde råvarer.

Når du vælger økologi, sparer du dig selv og din familie for rester af syntetiske pesticider.

Luk (Esc)