I Love Øko 3

Vinter

Økologiske oplevelser

Har du lyst til at opleve en af de mange økologiske gårde rundt om i Danmark? Oplev Øko er siden til dig, som elsker at trække i gummistøvlerne og tage din familie med på opdagelse. Kom ud og rør, se, lugt og smag på økologien – der er sanselige oplevelser for både store og små. Med frugt og grønt, korn, æg og kød fra køer, grise, kyllinger, får og geder er de forskellige gårde dit vindue til Danmarks økologiske spisekammer.

Find den oplevelse, som passer til dig og din familie. Der er ikke to gårde, som er ens.

Find en gård nær dig
Ren Madglaede Pige Med Aeble Jpg960x680

Besøg en økologisk gårdbutik

Har du og din familie lyst til en tur på landet for at handle økologiske varer? Så kan du her nemt finde en økologisk gård nær dig på vores kort over økologiske gårdbutikker i Danmark. Her finder du forskellige økologiske delikatesser fra økologiske gårde og producenter.

Find gårdbutik
Fagudvalg Gårdbutik

Spis Økologisk i sæson

I Økologisk Landsforening arbejder vi aktivt med det økologiske grundprincip: Spis frugt og grønt i sæson. Ud fra det princip spiser du friske og velsmagende grøntsager, der ofte er billigere og mindre klimabelastende. Se hvilke frugter og grøntsager der er i sæson i løbet af året på vores sæsonplakat. Download den her.

Download sæsonplakat
Saeson

Fem opskrifter på grønne retter

Her får du fem opskrifter med inspiration til, hvordan du skruer op for det grønne på tallerkenen. Nyd fx sæsonens utallige kål og æbler.

Når du vælger økologi, sparer du dig selv og din familie for rester af syntetiske pesticider.

Luk (Esc)