I Love Øko 3

Sommer

Øko-frø til din øko-have

Markedet for økologiske frø til køkkenhaven spirer i den grad. Her er et overblik over nogle af de frø og læggekartofler, du finder i handlen.

Sådan gør du dine øko-spirer klar
Cover Til Web

Besøg en økologisk gårdbutik

Har du og din familie lyst til en tur på landet for at handle økologiske varer? Så kan du her nemt finde en økologisk gård nær dig på vores kort over økologiske gårdbutikker i Danmark. Her finder du forskellige økologiske delikatesser fra økologiske gårde og producenter.

Find gårdbutik
Fagudvalg Gårdbutik

Spis Økologisk i sæson

I Økologisk Landsforening arbejder vi aktivt med det økologiske grundprincip: Spis frugt og grønt i sæson. Ud fra det princip spiser du friske og velsmagende grøntsager, der ofte er billigere og mindre klimabelastende. Se hvilke frugter og grøntsager der er i sæson i løbet af året på vores sæsonplakat. Download den her.

Download sæsonplakat
Saeson

Hjælp de vilde bier

Alle kan være med til at hjælpe bierne, og hver eneste blomst tæller. Læs hvorfor det er vigtigt, og hvordan du kan hjælpe.

Hjælp de vilde bier
Natur Og Biodiversitet

Jordens helte

Vidste du, at regnormene er vigtige, ihærdige og bæredygtige medarbejdere for landmanden, haveejeren, biodiversiteten og klimaet – ja for hele kloden? Derfor skal vi passe på regnormene og sikre gode livsbetingelser for dem.

Læs mere om jordens helte
03 Appetit

Fem opskrifter på grønne retter

Her får du fem opskrifter med inspiration til, hvordan du skruer op for det grønne på tallerkenen. Nyd fx sæsonens utallige kål og æbler.

Når du vælger økologi, sparer du dig selv og din familie for rester af syntetiske pesticider.

Luk (Esc)